Cardinal Theme

معرفی گروه

گروه مدیریت گردشگری

با تشکیل چند گروه مستقل آموزشی و با اهتمام دست‌اندرکاران، اولین دانشکده علوم گردشگری در دانشگاه علم و فرهنگ به طور رسمی کار خود را با پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف و در سه مقطع در سال تحصیلی 92-1391 آغاز کرد.

گروه مدیریت گردشگری در سه حوزه هتلداری (کارشناسی ناپیوسته)، مدیریت جهانگردی (مقطع کارشناسی) و مدیریت گردشگری (گرایش بازاریابی) در مقطع ارشد فعالیت دارد. شایان ذکر است تا سال پیش مسئولیت دوره‌های دکتری مدیریت گردشگری نیز با این گروه بود که بعداً بنا بر تصمیم دانشگاه گروه مستقلی برای اداره این گروه تشکیل شد.

هم اکنون اولین دوره‌های کارشناسی که در مهر ماه سال تصحیلی 92-91 پذیرفته شده‌اند در حال اتمام و فراغت از تحصیل هستند.

در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری (96-95) تعداد 155 نفر در مقطع کارشناسی مدیریت جهانگردی اشتغال به تحصیل دارند.

گرایش بازاریابی مدیریت گردشگری در مقطع کارشناسی ارشد در حال حاضر 30 نفر دانشجو را در خود جای داده و دوران تحصیل خود را می‌گذرانند.

معمولاً در نیمسال دوم هر سال تحصیلی، تعدادی از دانشجویان ارشد با گذراندن واحدهای درسی خود در نیمسال چهارم به ارایه پروپوزال و تدوین و دفاع از پایان‌نامه می‌پردازند.

رشته هتلداری (کارشناسی ناپیوسته) نیز در شرایط فعلی تعداد 40 دانشجو داشته و گروه مربوط، تحت مجموعه گروه مدیریت گردشگری فعالیت دارد.

تا قبل از حذف تبدیل وضعیت از آموزشی- پژوهشی به آموزشی از سیستم آموزشی دانشگاه، تعدادی از دانشجویان ارشد که توان گذراندن پایان‌نامه را به هر علت نداشته‌‌اند تعداد 4 واحد درسی را به جای پایان‌نامه می‌گذراندند. البته موافقت با چنین درخواستی اثبات عدم توانایی دانشجو در انجام کار پایان‌نامه بود.

اعضای فعلی گروه مدیریت گردشگری

1- آقای دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو

2- آقای دکتر علی حسنی

3- آقای دکتر منوچهر جهانیان (رییس دانشکده)